Terma & Syarat

Pengguna yang menggunakan perkhidmatan dan servis kami di agent.hartanah.my adalah tertakluk kepada terma dan syarat yang telah ditetapkan oleh kami. Sebarang pertanyaan berkenaan servis ataupun terma & syarat boleh terus menghubungi kami melalui contact page, atau melalui email di [email protected]

Akses Servis Dan Laman Web

Kami berhak sepenuhnya untuk memberi, menolak, atau menutup sepenuhnya akses ke laman web kami (agent.hartanah.my) pada bila-bila masa dan kepada sesiapa sahaja tanpa sebarang notis dan pemberitahuan.

Penggunaan Akses

Kami berhak sepenuhnya untuk membuang kandungan-kandungan yang telah dimuat naik ke laman web (agent.hartanah.my) yang menurut pandangan kami tidak sesuai untuk ditontonkan kepada umum. Tiada sebarang bantahan akan diterima dan dilayan.

Kemaskini Terma & Syarat

Terma dan syarat bertarikh 25.06.2020 2.26 Minit Petang. Sebarang perubahan pada terma dan syarat ini akan di kemaskini pada page ini tanpa sebarang notis dan pemberitahuan kepada pengguna kami. Pengguna dikehendaki sentiasa memeriksa terma dan syarat kami secara berkala.